Domov  Kazalo  Kontakt  SI     EN     IT 
FINTIM d.o.o.
Tel: 01 520 20 00
E-mail: fintim@siol.net

Davčno svetovanje

Med storitve davčnega svetovanja spada poleg sprotnega svetovanja s področja celotne davčne zakonodaje strankam, za katere v skupini opravljamo računovodske storitve, tudi davčno svetovanje porabnikom, ki potrebujejo davčne nasvete le občasno. Naši davčni svetovalci svetujejo podjetjem in tudi fizičnim osebam, izvajajo preventivne davčne nadzore in zastopajo stranke v davčnih inšpekcijskih pregledih.

Naš odzivni čas je kratek, nasveti so hitri, saj imamo strokovnjake, ki pokrivajo posamezna davčna področja.

Že vse od ustanovitve so naše stranke tudi tuja podjetja in podružnice tujih podjetij v Sloveniji, zato imamo bogate izkušnje pri svetovanju tujcem, ki nimajo izkušenj z našo slovensko zakonodajo.

Področje davčnega svetovanja obsega izdelavo medletnih projekcij letnega poslovnega in davčnega izida, ki služi za optimiranje davčne osnove ob koncu leta. Na podlagi naših izkušenj pri optimiranju davčnih izidov, se stranke lahko pravočasno odločijo, katere ukrepe bodo izvedle in s tem na zakonit način vplivale na davčno osnovo.

Sodelovanje z večjimi strankami, ki zaradi svoje specifike in obsežnega poslovanja potrebujejo sprotno svetovanje, tako z davčnega in računovodskega področja kot svetovanja s področja delovne zakonodaje, poteka na podlagi podpisane pogodbe o davčnem svetovanju v katerem je določen davčni svetovalec, ki pokriva zahteve stranke.
Natisni stran natisni stran Priporočite nas priporočite nas